Nieuwsbericht November

Nu de eerste tentamenweek er weer opzit, is het tijd om terug te blikken op de afgelopen periode. Als bestuur hebben we een drukke, maar ook leuke periode achter de rug. Zo hebben wij veel constitutieborrels bezocht, met als hoogtepunt natuurlijk onze eigen cobo, en zijn wij druk bezig geweest met de commissievorming. Benieuwd wie er in de commissies zitten? Lees dan snel verder in de nieuwsbrief. Wij zijn in ieder geval heel blij dat er zoveel leden zijn die zich in willen zetten voor Sophia!

In november zal Sophia veel verschillende activiteiten organiseren. Zo staan de eerste activiteiten met andere verenigingen op de planning, waaronder het interklassiek feest wat wij samen met onze zusterverenigingen uit Nederland organiseren met als thema ‘Polyfamous’. Daarnaast hebben wij ook ontspannen activiteiten, zoals een potluckdinner en een GSHEP. Is het ook voor jou weer eens tijd om je boekenkast uit te breiden, kom dan vooral naar de boekenveiling. Sophia zal de komende maand dus genoeg afwisseling bieden en we hopen jullie te verwelkomen op onze activiteiten!

Hartelijke groet,
Namens het bestuur,

Esther Faasen
Praeses Sophia Aeterna

Deze inhoud is slechts zichtbaar voor leden van Sophia. Log in indien je een bestaande gebruiker bent. Leden die nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebben, kunnen zich hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.