Boekenkorting

Boeken. Van onschatbare waarde in het leven van een student Klassieke talen.

Sophia Aeterna heeft in Athenaeum Boekhandel de ideale partner gevonden, met exclusieve boekenkortingen voor leden. Athenaeum is dé specialist op het gebied van geschiedenis, kleine talen en natuurlijk Klassieke Oudheid.

Vanaf deze zomer kunnen boeken online bij Athenaeum besteld worden. Als lid van Sophia Aeterna krijg je niet alleen korting op studieboeken, maar d.m.v. een speciale ledenpas ook op alle andere niet-Nederlandstalige boeken die Athenaeum verkoopt. Wat willen jullie nog meer?

Voor alle leden geld dat zij hun boeken via Athenaeum kunnen bestellen. Dit kan via twee verschillende modellen:

  • studieverenigingenmodel: deze bestellijst sluit op 4 september om 23:59 uur. Je kunt je boeken op 7 september komen ophalen tussen 13:00 en 15:00 in Reuvensplaats 1.01E. Hier krijg je een korting van 10% op Nederlandse titels en 15% op buitenlandse titels.
  • universiteitsmodel: wanneer je via dit model bestelt, kun je je boeken laten thuisbezorgen of ze ophalen in de winkel. Je krijgt dat 5% korting op Nederlandse titels (in plaats van 10%) en 15% op buitenlandse titels.

Bestel je boeken altijd via de volgende link: http://mindbus.go2cloud.org/aff_c?offer_id=65&aff_id=553.

De boekenlijsten gaan open rond 14 augustus. Jullie mogen ervan uitgaan dat alle verplichte (en de aanbevolen) literatuur op voorraad zal zijn. Bovendien zijn deze lijsten in overleg met de opleiding opgesteld.

Reacties zijn gesloten.