Boekenkorting

Boeken. Van onschatbare waarde in het leven van een student Klassieke talen.

Sophia Aeterna heeft in Athenaeum Boekhandel de ideale partner gevonden, met exclusieve boekenkortingen voor leden. Athenaeum is dé specialist op het gebied van geschiedenis, kleine talen en natuurlijk Klassieke Oudheid.

Vanaf deze zomer kunnen boeken online bij Athenaeum besteld worden. Als lid van Sophia Aeterna krijg je niet alleen korting op studieboeken, maar d.m.v. een speciale ledenpas ook op alle andere niet-Nederlandstalige boeken die Athenaeum verkoopt. Wat willen jullie nog meer?

Voor de aanstaande eerste- en tweedejaars geldt dat zij hun boeken via Athenaeum kunnen bestellen. Dit kan tot en met 4 september. Op vrijdag 7 september zal dan het uitgiftemoment plaatsvinden, georganiseerd door Sophia Aeterna. Hierop zal korting gelden van 10% op Nederlandse titels en 15% op buitenlandse titels.

Voor de andere leden geldt dat zij hun boeken ook via Athenaeum kunnen bestellen, maar deze krijgen zij thuisbezorgd of kunnen ze ophalen in de winkel. Voor alle BA3 werkcolleges en mastervakken staat de literatuur dus ook bij Athenaeum online. In verband met een ander bezorgmodel zal de korting op Nederlandse titels dan 5% bedragen (i.p.v. de 10% voor BA1 en BA2) en nog steeds 15% korting over buitenlandse titels gelden

De boekenlijsten gaan open rond 14 augustus. Jullie mogen ervan uitgaan dat alle verplichte (en de aanbevolen) literatuur op voorraad zal zijn. Bovendien zijn deze lijsten in overleg met de opleiding opgesteld.

Reacties zijn gesloten.