Nieuwsbericht april

Wat voor mij kenmerkend is aan april, is dat deze maand een stukje vrijheid met zich meebrengt. Met het ingaan van de zomertijd en het aanbreken van de lente lijkt alles mogelijk. De koffie-uurtjes verplaatsen zich van binnen in het literair café naar buiten op de vlonder aan de Witte Singel. Het laatste blok luiden we in met nieuwe energie en motivatie om het collegejaar goed af te sluiten.

Dit geldt niet alleen voor het collegejaar, maar ook voor het Sophia-jaar. Onze tijd om als bestuur alle nieuwe ideeën tot uitvoer te brengen begint langzaamaan te tikken. Daarom ben ik blij met de activiteiten die we deze maand weer zullen neerzetten.

Afgelopen maand hebben we onze zesde verjaardag mogen vieren met een spetterende high tea! Ik vond het erg geslaagd en was blij om te zien dat zoveel leden genoten van al het lekkers. Het verjaardagslied wat werd gezongen was natuurlijk een absoluut hoogtepunt!

Het begin van april staat zonder twijfel in het teken van de Week van de Klassieken, waarin veel mooie activiteiten georganiseerd zullen worden. Daarnaast zullen we in april vele verenigingsoverstijgende activiteiten zien. De kroegentocht op 19 april is de ultieme test om erachter te komen of jij en je studiegenoten bestand zijn tegen omzwervingen à la Odysseus langs de Leidse kroegen.

Tot slot wil ik graag benoemen dat met de bestuursinteresseborrel eind maart het jachtseizoen op het zevende bestuur van Sophia Aeterna officieel geopend is! Wij zijn uitermate bereid om alle vragen over een bestuursjaar bij Sophia te beantwoorden en hopen op vele enthousiaste aanmeldingen. De deadline voor het aanmelden staat op 15 mei en dit kan via de mail.

Tot snel bij een van onze activiteiten!

Deze inhoud is slechts zichtbaar voor leden van Sophia. Log in indien je een bestaande gebruiker bent. Leden die nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebben, kunnen zich hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.