Nieuwsbericht Oktober

Het semester is alweer een aantal weken van start en inmiddels heb ik eindelijk het gevoel dat ik een beetje in het studie-ritme begin te komen. Ik hoop dat dat voor jullie ook geldt. Ik weet nu bijvoorbeeld wat er ongeveer van me verwacht wordt voor alle colleges. Verder zijn we als bestuur natuurlijk hard aan het werk voor Sophia.

Ook al zijn we nog geen drie weken geleden pas écht bestuur geworden, we hebben in die tijd zeker niet stilgezeten. Vol enthousiasme zijn we aan de slag gegaan om een leuk eerstejaarsweekend neer te zetten in Groet, waarbij iedereen de kans kreeg om elkaar en Sophia op een relaxte manier beter te leren kennen. We kunnen nu ook positief terugkijken op een weekend waaraan bijna 20 nieuwe eerstejaars deelnamen, een weekend vol meer- en minder klassiek gerelateerde spellen en sowieso een weekend wat veel te snel voorbij gevlogen is!

Niet alleen de eerstejaars verdienen een fantastische start bij Sophia en GLTC, dat geldt natuurlijk ook voor de masterstudenten. Met trots kunnen we zeggen dat de eerste master’s pubcrawl nu al georganiseerd is en erg gezellig was. Daarnaast hebben we goed nagedacht over de commissies van Sophia en vooral hoe je in een commissie kunt komen, zoals ook op de succesvolle en constructieve beleidsALV is besproken. We kijken dan ook erg uit naar de commissiemarkt deze maandag en hopen velen van jullie daar te zien!

Ik wens iedereen een ontzettend mooi jaar toe en veel succes alvast met de eerste tussentoetsen. Ik hoop dat jullie niet alleen lekker in een studie-ritme komen, maar ook in het Sophia-ritme en dat we velen van jullie mogen verwelkomen op de komende activiteiten.

Namens het 6e bestuur,

Jikke Koning
Praeses 2017-2018

Deze inhoud is slechts zichtbaar voor leden van Sophia. Log in indien je een bestaande gebruiker bent. Leden die nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebben, kunnen zich hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.