Nieuwsbericht augustus

Vraag jij je af wat er te doen is in augustus? Leg je Lonely Planet maar aan de kant en richt je volle aandacht op deze nieuwsbrief.

Een groot aantal eerstejaars studenten heeft zich ingeschreven voor onze fantastische studie. Velen van hen zullen deelnemen aan de gezelligste week in Leiden, de EL CID. Ook Sophia is daarbij natuurlijk van de partij. Het eerste moment waarop je de nieuwe studenten kan leren kennen is bij de introductie-pubquiz op dinsdag 14 augustus, dus mis deze kans niet en kom naar het faculteitenblok!

Verder maken de echte reizigers onder ons zich natuurlijk op voor de reis naar München. Daar zullen we vlak voor het collegejaar weer van start gaat nog even optimaal genieten van de zomer. Ter voorbereiding worden er enkele activiteiten georganiseerd, waaronder een reissymposium en een potluckdiner. Deze zijn ook open voor alle leden die niet mee gaan op reis.

Ik zou zeggen: deel de goede vakantievibes met je medestudenten en kom naar de EL CID en onze reisactiviteiten.

Fijne zomer!

Deze inhoud is slechts zichtbaar voor leden van Sophia. Log in indien je een bestaande gebruiker bent. Leden die nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebben, kunnen zich hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.