Nieuwsbericht december

Lieve leden,

Het leven is druk, het wordt vroeg donker en de deadlines vliegen ons om de oren. Gelukkig brengt Sophia de nodige ontspanning en kunnen we terugkijken op een mooie maand met veel leuke activiteiten: zo hadden we het potluckdinner waar we hebben genoten van de kookkunsten van onze leden. Daarnaast zijn er tijdens de boekenveiling weer mooie pareltjes geveild en een aantal boekenkasten weer goed bijgevuld. Ook bezochten we deze maand de tentoonstelling ‘Pure Rubens’ waar we hebben genoten van de mooie kunst en van het diner daarna. Ten slotte was er nog ‘Geen Stufi? Hier een Pepernoot’ waar ook een aantal meelopers kennis hebben gemaakt met onze mooie vereniging.

Ook in december is er genoeg te doen, zoals je verder kunt lezen in deze nieuwsbrief. Ik wil alvast de decembercommissie in het zonnetje zetten die deze maand twee activiteiten zal organiseren, namelijk het Open Podium, waar we ieders verborgen talenten kunnen ontdekken, en de kerstborrel waarbij alle classici van de hele opleiding met elkaar het einde van het jaar vieren. Ik zal jullie dan ook van harte willen uitnodigen om naar beide activiteiten te komen!

Ten slotte wil ik jullie alvast heel veel succes wensen met de tentamens en tot ziens op één van onze activiteiten!

Liefs,

Namens bestuur VII,

Esther Faasen
Praeses Sophia Aeterna

Deze inhoud is slechts zichtbaar voor leden van Sophia. Log in indien je een bestaande gebruiker bent. Leden die nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebben, kunnen zich hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.