Nieuwsbericht december

Het leven is duur, iedereen is druk en zelfs overdag is het donker. Het is weer december. Trouwens, afgelopen jaren hoort er ook nog een ander d-woord thuis is deze maand, namelijk discussies. Wat een verdeeldheid krijgen we weer op ons dak! En dat terwijl we in deze regenachtige tijden wel wat verbondenheid kunnen gebruiken. Wie wordt er nu niet blij van een spontane behulpzame actie, een oprecht compliment of gewoon een avond met goed gezelschap? Dat laatste was zeker het geval bij het afgelopen potluckdinner. Van heerlijke quiches, warme soep tot de smakelijkste monchoutaart, het werd duidelijk dat wij classici weten wat lekker eten is.

Maar voordat straks tijdens de kerstdagen de gevulde kalkoenen ons weer om de oren vliegen, zal Sophia Aeterna nog voor een aantal uiterst verbindende activiteiten zorgen. Natuurlijk spelen cadeau’s een centrale rol in december. Daarom is een boekenveiling zeker op zijn plaats. Of het nu gaat om een cadeautje voor je oom, je zusje of lekker voor jezelf, bij de komende veiling zal er zeker iets moois tussen zitten. Als je aan alle nieuw gekochte boeken nog niet genoeg hebt, of bij het bieden net buiten de boot bent gevallen, dan is de themafrons van deze maand een uitkomst. Hierin zullen verschillende artikelen rondom het thema deugd en ondeugd te lezen zijn. Ook staat het jaarlijkse Open Podium weer op het programma, waar we zeer uiteenlopende performances kunnen verwachten. Je kan je zelfs opgeven om een act te verzorgen en jouw geheime talenten met de opleiding delen. Het is in ieder geval een avond om niet te missen. Diezelfde week is er een bijzondere lezing van oud-docent van onze opleiding Karl Enenkel, georganiseerd door Susanna de Beer, waar we jullie aandacht graag op vestigen. Een gezamenlijke afsluiting van het jaar mag niet ontbreken, daarom nodig ik jullie allen van harte uit voor de kerstborrel op vrijdag 22 december.

Alvast fijne feestdagen gewenst!

Liefs,
Namens het hele VIe bestuur,
Jikke Koning
Praeses 2017-2018

Deze inhoud is slechts zichtbaar voor leden van Sophia. Log in indien je een bestaande gebruiker bent. Leden die nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebben, kunnen zich hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.