Nieuwsbericht januari

Lieve leden,

Allereerst wens ik jullie, namens het hele bestuur, een spetterend nieuwjaar toe! Het nieuwe jaar heeft veel voor ons in petto. Zo zal er een familiedag georganiseerd gaan worden en zullen wij ons eind augustus begeven naar het mooie Split! De jaarwisseling is ook het moment van terugkijken. Zo hebben we in december een geweldig Open Podium gehad waar ik alle deelnemers nogmaals hartelijk voor wil bedanken. Daarnaast hebben we het jaar afgesloten met een fantastische kerstborrel!

In het nieuwe jaar is er ook weer genoeg te doen. De eerste grote activiteit die eraan zit te komen is het gala. Meer informatie hierover kun je verder lezen in deze nieuwsbrief.
Verder wil ik jullie nog wijzen op de aftertentamenborrel van 11 januari. Kom gezellig borrelen in de Keyzer en even ontspannen na de tentamens en/of even pauze nemen van het schrijven van papers.

Nog veel succes met de laatste tentamens en tot ziens op één van onze activiteiten!

Hartelijke groet,

Esther Faasen
Praeses Sophia Aeterna 2018-2019

Deze inhoud is slechts zichtbaar voor leden van Sophia. Log in indien je een bestaande gebruiker bent. Leden die nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebben, kunnen zich hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.