Nieuwsbericht maart

Lieve leden,

We lopen er bijna elke dag langs, zonder er al te veel aandacht aan te besteden: de grachten in Leiden. Maar met een beetje geluk zal het Rapenburg het eerste weekend van maart een totaal andere aanblik hebben. Wellicht kunnen we dan massaal de schaatsen onder binden om ons op het langverwachte natuurijs te begeven.

Mochten de weergoden ons nu toch wat minder goed gestemd zijn, waardoor het schaatsplezier er helaas niet van kan komen, dan zijn er natuurlijk genoeg Sophia activiteiten die dat gemis weer goedmaken. We trappen af op 7 maart met een boekenveiling, om 11:00. Dat is ook het moment waarop iedereen die een Sophia Aeterna & RMO tasje heeft besteld een exemplaar kan ophalen.

Verder kijk ik erg uit naar de lezingen van deze maand. Sophia heeft enkele lezingen georganiseerd samen met de studieverenigingen van kunstgeschiedenis en taalwetenschap. Daarnaast begint de reeks ‘Leids Onderzoek in de Klassieken’, waarin docenten vertellen over hun onderzoek, eind maart weer. De twee volgende edities van LOIK zijn in april.

Verder wil ik eenieder die benieuwd is naar het vervullen van een bestuursfunctie bij Sophia in 2018-2019 aanmoedigen om naar de bestuursinteresseborrel te komen op 26 januari, om ons het hemd van het lijf te vragen. Tot slot mag ook onze verjaardag niet overgeslagen worden, op 21 maart is het alweer 6 jaar geleden dat Sophia Aeterna is opgericht. Helaas valt dit in de tentamenweek, dus we vieren het een weekje later, op 28 maart, met een high tea!
Tot snel bij een van onze activiteiten!

Liefs,

Jikke Koning
Praeses Sophia Aeterna 2017-2018

Deze inhoud is slechts zichtbaar voor leden van Sophia. Log in indien je een bestaande gebruiker bent. Leden die nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebben, kunnen zich hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.