Nieuwsbericht mei

Mei is net aangebroken en ik vind het altijd een lichtelijk chaotische maand. De meeste colleges lopen ten einde, tentamens en deadlines staan voor de deur. Ik moet twee van mijn bestuursgenootjes meer dan een week missen, omdat ze naar Italië vertrekken voor de Campaniëreis. En naast dat alles hopen we ook dat de zon nog een beetje doorbreekt. Zodat de laatste essays noodgedwongen geschreven moeten worden op een dakterras of in de patio van het Huizinga.

Sophia houdt natuurlijk rekening met de tentamenstress. We organiseren deze maand een aantal activiteiten waarbij je je hoofd weer lekker leeg kan maken, namelijk een toneelbezoek in Groningen bij ons zusje Boreas en een toneeluitje naar de Oedipus van Toneelgroep Amsterdam. Je kan je tot 2 mei aanmelden voor de voorstelling Oresteia waar we op 1 juni heen zullen gaan.

Daarnaast zijn er enkele formele dingen deze maand waar ik graag even aandacht voor vraag. Dat gaat allereerst om de deadline om je aan te melden voor bestuur VII. Dit is de kans om jouw plannen werkelijkheid te zien worden! Ieder bestuurslid heeft hele andere taken, dus er is altijd iets wat bij je past. Wil jij een jaar lang onze mooie vereniging draaiende houden, mail dan voor 15 mei.

Tot slot kondig ik de ALV van 30 mei aan. Die vergadering hopen we de statuten, die tegen die tijd grondig door een notaris bekeken zijn, in te stemmen. Kom dus langs en breng je stem uit!

Deze inhoud is slechts zichtbaar voor leden van Sophia. Log in indien je een bestaande gebruiker bent. Leden die nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebben, kunnen zich hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.