Nieuwsbericht Oktober

Het nieuwe collegejaar is, na een heerlijke zomer, alweer even van start. Hoewel ik het gevoel heb dat we nog maar net zijn begonnen, staan de eerste tussentoetsen en paperdeadlines alweer voor de deur.

Ook al zijn we nog maar pas écht bestuur van onze mooie vereniging, toch hebben we al een aantal mooie activiteiten neergezet. Wat niet onvermeld kan blijven is het eerstejaarsweekend in Groet, twintig eerstejaars gingen mee om elkaar en Sophia beter te leren kennen in een relaxte omgeving. Ondanks het koude weer en de regen, werd het een heel gezellig weekend dat veel te snel voorbij gevlogen is!

Daarnaast hebben we op de beleids-ALV onze plannen gepresenteerd voor het komende Sophiajaar. Daar werden ook alle commissies ingeslagen. Benieuwd hoe je in een commissie kunt komen? Lees dan verder in deze nieuwsbrief of neem een kijkje op de website.

In deze drukke tijd is het ook belangrijk om te ontspannen. Daarvoor zullen we een aantal activiteiten organiseren. Kom op 2 oktober naar GSHEK om even te pauzeren van het studeren of bij te kletsen met medestudenten. Wat ook niet onvermeld kan blijven is onze constitutieborrel op 11 oktober, waarvoor ik iedereen van harte uit zou willen nodigen!

Ik wens iedereen veel succes met de eerste toetsen en hoop jullie allemaal te zien bij onze activiteiten!

Hartelijke groet,

Esther Faasen
Praeses Sophia Aeterna 2018-2019

Deze inhoud is slechts zichtbaar voor leden van Sophia. Log in indien je een bestaande gebruiker bent. Leden die nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebben, kunnen zich hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.