Nieuwsbericht september

Toen ik vorig jaar met mijn bestuursgenootjes werd ingeslagen als kersvers bestuur van Sophia Aeterna had ik niet durven dromen dat het zo’n mooi jaar zou worden. Het jaar is voorbij gevlogen en heeft voor onvergetelijke momenten gezorgd. En nu is het dan toch tijd om voor het laatst het voorwoord van de nieuwsbrief te schrijven.

Allereerst zou ik graag alle eerstejaars die zich dit jaar hebben aangemeld willen verwelkomen bij Sophia Aeterna. Deze maandelijkse nieuwsbrief zal jullie op de hoogte houden van alle activiteiten die er georganiseerd worden. Zet in het bijzonder het eerstejaarsweekend in je agenda (van 21-23 september). Dat is namelijk hét moment om je studiegenoten beter te leren kennen!

Sommigen van ons komen net terug van de reis naar München. Wat mij betreft is de reis altijd een van de hoogtepunten van het jaar. We hebben zowel antieke als moderne kunst mogen beschouwen, onze zangtalenten aan de lokale bevolking laten horen in de karaoke-bar en onszelf ondergedompeld in de Beierse biercultuur. We willen de reiscommissie ontzettend bedanken voor het harde werk en het feit dat ze 21 mensen weer heelhuids naar huis hebben gebracht!

Het zal even wennen worden, maar vol vertrouwen zullen we het stokje overdragen aan het nieuwe bestuur op de ALV van 11 september. Bij de afsluitende borrel is er natuurlijk de gelegenheid om het nieuwe bestuur te feliciteren.

Heel veel succes met de start van de colleges en bedankt voor het geweldige Sophia jaar!

Liefs, Jikke

Deze inhoud is slechts zichtbaar voor leden van Sophia. Log in indien je een bestaande gebruiker bent. Leden die nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebben, kunnen zich hieronder registreren.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.