Merchandise

Natuurlijk wil je dit lustrum nooit meer vergeten – Sophia Aeterna maakt dit mogelijk door gedurende het lustrum allerlei mooie merchandise beschikbaar te stellen!

Tasjes
Ter ere van het lustrum hebben wij speciale lustrumtasjes ontworpen. Hieronder is een voorproefje van hoe de tasjes zelf eruitzien, maar deze tasjes bevatten ook nog een leuke inhoud: een limited edition boekenlegger, een lustrumkladblok en een lustrumpen. LustrumtasjeDeze tasjes met inhoud zijn te koop voor slechts €2,50 per stuk. Ook is er voor €5 extra de mogelijkheid om je tasje te upgraden naar een deluxe versie die ook het toneelboek Van Kikkers tot Kindermoord bevat. Mocht je nog geen tasje hebben en dit wel willen, stuur dan een mailtje naar sophia.aeternaleiden@gmail.com of spreek een bestuurslid aan.

Truien
Er zijn speciale lustrumtruien ontworpen waarmee je je een ware homo universalis kunt tonen voor slechts €15! Helaas is het niet meer mogelijk om deze trui te bestellen. Als je een trui hebt besteld en deze nog niet hebt opgehaald, kun je de lustrumcommissie of een bestuurslid contacteren via lustrum.sophiaaeterna@gmail.com of sophia.aeternaleiden@gmail.com.

Overige merchandise
Er zijn ook nog toneelboeken (Van Kikkers tot Kindermoord: 35 jaar Leids toneel), koffiebekers en sokken te koop. Mocht je hier nog interesse in hebben, stuur een mailtje naar sophia.aeternaleiden@gmail.com.