Tien jaar Sophia Aeterna

Ter ere van het 10-jarig bestaan van onze studievereniging Sophia Aeterna hebben we deze speciale lustrumpagina. Het thema van het tweede lustrum van onze mooie vereniging is Homo Universalis. Op deze pagina lees je meer over het lustrum!

Dies
Onze vereniging is opgericht op 21 maart 2012. Vergeleken met de lange traditie van de klassieke talen in Leiden lijkt Sophia met haar tienjarig jubileum nog piepjong. Toch is het mooi om te zien dat Sophia en haar activiteiten na tien jaar stevig verankerd zijn binnen onze opleiding. Zo zien we dat in tien jaar een hoop kan gebeuren. Sophia heeft in haar bestaan al veel gedaan en geleerd, geborreld en gebarbecued.

Op de pagina Programma kun je meer vinden over hoe we het lustrum hebben gevierd, zowel op de dag zelf als de rest van de maand. Wil je meer weten over de oprichting van onze studievereniging? Neem dan snel een kijkje en ga naar Vereniging > Geschiedenis.

Thema: Homo Universalis
Op 10 november werd het thema onthuld door middel van een spetterend filmpje en een interessante lezing! Hieronder kun je dit epische filmpje nog een keer bekijken.

 

Contact
Voor meer informatie of vragen kun je de lustrumcommissie contacteren via lustrum.sophiaaeterna@gmail.com.

 

Het lustrum is mede mogelijk gemaakt door het Leids Universiteits Fonds.