Boekenkorting

Sophia Aeterna heeft in Athenaeum Boekhandel de ideale partner gevonden, met exclusieve boekenkortingen voor leden. Athenaeum is dé specialist op het gebied van geschiedenis, kleine talen en natuurlijk Klassieke Oudheid.

Leden van Sophia Aeterna kunnen hun boeken online bij Athenaeum bestellen. Je krijgt niet alleen korting op studieboeken, maar ook op alle andere niet-Nederlandstalige boeken die Athenaeum verkoopt, door middel van een een speciale ledenpas. De korting die je krijgt is 10% op Nederlandse titels en 15% op buitenlandse titels. Wat wil je nog meer?

Bestel je boeken altijd via deze link.

Jullie mogen ervan uitgaan dat alle verplichte (en de aanbevolen) literatuur op voorraad zal zijn. Bovendien zijn deze lijsten in overleg met de opleiding opgesteld.

Informatie bestellen eerste semester 2019-2020

De lijsten zullen opengaan op 16 augustus. Je kunt je boeken in twee rondes bestellen:

  • Ronde 1: de lijst sluit op zondag 25 augustus om 23.59 uur. Je kunt je boeken ophalen op woensdag 4 september op de universiteit (lokaal wordt t.z.t. bekend gemaakt)
  • Ronde 2: de lijst sluit op dinsdag 3 september om 23.59 uur. Je kunt je boeken ophalen op maandag 9 september op de universiteit (lokaal wordt t.z.t. bekend gemaakt)