Boekenkorting

Sophia Aeterna heeft in Athenaeum Boekhandel de ideale partner gevonden, met exclusieve boekenkortingen voor leden. Athenaeum is dé specialist op het gebied van geschiedenis, kleine talen en natuurlijk Klassieke Oudheid.

Leden van Sophia Aeterna kunnen hun boeken online bij Athenaeum bestellen. Je krijgt in de verenigingsverkoop 10% korting op je Nederlandse boeken en 15% korting op je buitenlandse boeken. Jullie mogen ervan uitgaan dat alle verplichte (en de aanbevolen) literatuur op voorraad zal zijn. Bovendien zijn deze lijsten in overleg met de opleiding opgesteld.

Bestel je boeken altijd via deze link.

Je krijgt niet alleen korting op studieboeken, maar ook op alle andere niet-Nederlandstalige boeken die Athenaeum verkoopt. Deze korting krijgen leden het hele jaar door: gebruik hiervoor deze link en de kortingscode: SVSOP2324. De korting die je krijgt is 10% op buitenlandse titels. Voor Nederlandse boeken geldt de Wet op de Vaste Boekenprijs: bij aankoop van twee of meer verschillende Nederlandstalige studieboeken, voorgeschreven door de HBO of WO-opleiding waar je bent ingeschreven, ontvang je 5% korting. 

Informatie bestellen eerste semester 2023-2024

Houd voor informatie over het bestellen van je boeken komend semester je mail in de gaten. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met onze assessor (Amy) of stuur een mailtje naar sophia.aeternaleiden@gmail.com.