Lid worden?

Lid worden van Sophia heeft vele voordelen. Je kunt voordelig aan je studieboeken komen en de activiteiten bieden een goede gelegenheid om je mede-studenten en docenten wat beter te leren kennen. Sophia organiseert veel activiteiten: van borrels en ZOPHIE’s (Zware Ochtend? Pak Hier Iets Eetbaars!) tot lezingen, museumuitjes en boekenveilingen. Ga vooral ook mee op de grotere activiteiten zoals de studiereis en het eerstejaarsweekend!  Een kleine vereniging als Sophia biedt bovendien de gelegenheid ervaring op te doen in commissies en het organiseren van activiteiten.

Lid worden

Lid worden van Sophia kan het hele jaar door. Naast het voldoen van de contributie zijn er geen verplichtingen verbonden aan het lidmaatschap. Om lid te worden, stuur je een e-mail naar sophia.aeternaleiden@gmail.com. Wanneer de inschrijving is goedgekeurd, moet de contributie van 15 euro per jaar worden betaald. Deze kun je overmaken op ons rekeningnummer NL30 RBRB 8836 8404 34 t.n.v. Sophia Aeterna.

Voorwaarden

Lid van Sophia Aeterna kunnen worden: alle (oud-)studenten en (oud-)docenten van de opleiding Griekse en Latijnse Taal en Cultuur of een opleiding die hieraan gerelateerd is, van de Universiteit Leiden of een andere (universitaire) instelling.

Uitschrijven

Na inschrijving ben je voor onbepaalde tijd lid van Sophia Aeterna (ten minste één verenigingsjaar).  Dit betekent dat je zelf je lidmaatschap moet annuleren door een e-mail te sturen naar sophia.aeternaleiden@gmail.com.  Doe dit vóór 1 september, anders moet de contributie voor het volgende verenigingsjaar alsnog voldaan worden. Er is de mogelijkheid om na uitschrijving te worden opgenomen in het oud-ledenbestand. Dan word je nog op de hoogte gehouden van grote evenementen en reünistenactiviteiten.