De komende periode staan de volgende activiteiten op het programma:

Aftertentamenborrel
Nu iedereen nog druk bezig is met het leren voor tentamens en het schrijven van papers, is het 11 januari hoog tijd voor wat ontspanning! Vier dat de tentamens voorbij zijn of neem even pauze van het studeren en kom naar de aftertentamenborrel, om 16:00 uur in Café de Keyzer!

Stijldansles I
Over ongeveer een maand vindt het jaarlijkse gala plaats!
Zoals de titel doet vermoeden, gaan in aanloop naar dit gala de voetjes weer wekelijks van de vloer! Of je nu de meest swingende heupen van heel Sophia hebt of twee linkervoeten, of je je nu als Dancing Queen (genderneutraal) of Quasimodo identificeert, je bent meer dan welkom om aan je skills, maar vooral aan de gezelligheid bij te dragen!
Dit is de eerste van drie lessen die wij organiseren in de aanloop naar het gala. Ook voor de andere lessen komen aparte evenementen!
Graag zouden we per deelnemer één euro willen ontvangen zodat Sophia niet failliet gaat aan de zaalhuur ;)

Stijldansles II
Zie hierboven.

Stijldansles III
Zie hierboven.

Boekenuitdeelmoment
Op 1 februari kun je de boeken die je bestelt hebt bij Athenaeum op komen halen. Tijd en locatie worden nog bekend gemaakt.

Boekenmarkt
Op 6 februari zal de tweede boekenmarkt van dit collegejaar plaatsvinden! Meer informatie volgt.

Interklassieke borrel
Op donderdag 7 februari zullen we gaan borrelen met onze zusjes (SODA, Laverna, Synkratos, Boreas, Teiresias en M.F.) in Utrecht. Meer informatie volgt.

Gala
Met ingang van het nieuwe jaar komt het jaarlijkse gala van Sophia Aeterna steeds dichterbij. Dit jaar zal 8 februari de grote dag worden, dus noteer deze datum in je agenda!

Voor wie, naast het lezen van alle grote klassieke helden, ook wel eens een filmpje kijkt en denkt – misschien is een filmcarrière toch ook wel iets voor mij – stap dan nu de rode loper op om ons te vergezellen bij ‘De Oscars’.

De aanvang is 21:00 en het feest duurt tot 02:00. De locatie is net als vorig jaar Stadscafé Van der Werff (Steenstraat 2 Leiden). Een kaartje kost acht euro voor leden van Sophia Aeterna en tien euro voor niet-leden. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar

feestcommissie.sophiaaeterna@gmail.com en het bedrag over te maken naar NL41 INGB 0005 2972 28 t.n.v. Sophia Aeterna Leiden.

Voor wie graag van te voren wil genieten van een heerlijke maaltijd, is vanaf 17:30 welkom om op dezelfde locatie gezellig te dineren. Om 18:00 begint het diner, waarvoor de kosten 36 euro bedragen inclusief 2 drankjes. Voor het diner ontvangen wij graag vóór 1 februari een aanmelding.

Wie de show op het gala wil stelen, kan in de aanloop naar het feest deelnemen aan een aantal stijldanslessen georganiseerd door de commissie.
De precieze data en informatie zullen later via facebook worden gedeeld. Check daarom regelmatig het facebookevenement van het gala!

Wij hopen velen van jullie te zullen zien in jullie smoking, cocktail- of galajurk of andere spetterende outfit.

Facultaire nieuwjaarsborrel
Sinds een aantal jaar wordt er door een aantal studieverenigingen van de faculteit geesteswetenschappen een gezamenlijke nieuwjaarsborrel georganiseerd. Dit jaar zal deze borrel plaatsvinden op maandag 11 februari. Meer informatie over onder andere het goede doel volgt.

Reacties zijn gesloten.