De komende periode staan de volgende activiteiten op het programma:

Boekenuitdeelmoment

Degenen die hun boeken hebben besteld via het studieverenigingenmodel bij Athenaeum, kunnen deze komen ophalen op 7 september. Mocht je op dit moment niet kunnen, neem dan contact op met het bestuur.

Tijd: 13:00-15:00
Locatie: Reuvensplaats 1.01E

Wissel-ALV
Op dinsdag 11 september vindt de wissel-ALV plaats waar bestuur VI zal terugkijken op het afgelopen jaar en de realisatie zal presenteren. Tevens wordt het stokje overgedragen aan bestuur VII en zal het een feestelijke ALV worden! We hopen velen van jullie daar te zien.
De ALV zal beginnen om 19:00 uur en plaatsvinden in Lipsius 002.

Boekenmarkt
Is het weer eens tijd om je boekenkast uit te breiden? Goed nieuws! Op 13 september zullen het f.t.- en h.t.-bestuur samen een boekenmarkt organiseren. Deze markt zal plaatsvinden van 12:00 tot 15:00. De locatie zal nog bekend worden gemaakt. Er zullen veel boeken verkocht worden voor een lage prijs, dus kom vooral langs!

Beleids-ALV
Op maandag 17 september vindt de beleids-ALV van bestuur VII plaats. Hier zullen zij de plannen presenteren voor het komende Sophiajaar. Als jij ook zo benieuwd bent wat Sophia allemaal gaat organiseren dit jaar, kom dan vooral! De ALV zal beginnen om 19:00 uur en plaatsvinden in Lipsius 002.

Masterkroegentocht
Ook dit jaar zijn er weer een aantal nieuwe masterstudenten die niet uit Leiden komen. Wij willen hen een warm welkom geven en daarom organiseren we deze kroegentocht. We zouden het erg leuk vinden als er ook masterstudenten komen die hun bachelor wel in Leiden hebben gedaan, zodat we alle masterstudenten een warm welkom kunnen heten! 

Eerstejaarsweekend
Van 21 tot en met 23 september vindt het jaarlijkse eerstejaarsweekend weer plaats waar de eerstejaars elkaar en Sophia beter leren kennen. We hebben het geluk dat er dit jaar weer veel eerstejaars zullen beginnen aan onze mooie studie en dat er ook veel meegaan op eerstejaarsweekend! Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in! Mocht je je nog niet opgegeven hebben, maar toch mee willen? Stuur dan een mailtje naar Sophia!

Commissiemarkt
Afgelopen jaar hebben we voor het eerst een commissiemarkt georganiseerd en dit was erg succesvol! Daarom gaan we dat dit jaar weer doen. Eerst zal er een korte presentatie gegeven worden over wat commissies doen precies inhoudt. Vervolgens zullen verschillende leden vertellen over hun ervaringen in de commissies en er is alle ruimte om je te oriënteren. Door bij alle standjes langs te gaan kun je goed zien wat bij jouw past. De commissiemarkt is ook de start van de commissie-vorm-periode en vanaf dat moment kun je je aanmelden om zelf bij een commissie te gaan. Dat kan overigens ook daarna nog via de mail. Dus wil jij graag artikelen schrijven voor het opleidingsblad, het leukste open podium van Leiden organiseren of bijvoorbeeld helpen met het bijhouden van de website, kom hier dan zeker heen! De commissiemarkt zal plaatsvinden van 13:00 tot 15:00. Locatie wordt nog bekend gemaakt.

Consitutieborrel
Op 11 oktober zal de constitutieborrel van het nieuwe bestuur plaatsvinden. Hier zullen verschillende externe besturen komen om het nieuwe bestuur te feliciteren. Natuurlijk is een borrel niet compleet zonder onze leden en daarom willen wij jullie van harte uitnodigen om langs te komen! Locatie en tijd worden nog bekend gemaakt.

Reacties zijn gesloten.