Agenda

De komende periode staan de volgende activiteiten op het programma:

Stijldansles
Ter voorbereiding op het gala zal er een stijldansles georganiseerd worden. Deze vindt plaats op 30 januari van 15:00-17:45 in Lipsius 2.33

Boekenuitdeelmoment & boekopruiming
Op 31 januari zal het boekenuitdeelmoment van de bij Athenaeum bestelde boeken plaatsvinden van 11:00 tot 13:00 uur in Van Wijkplaats 2.006. Ook als je geen boeken hebt besteld, is er gratis wat voor je te halen: Sophia houdt een boekenopruiming. Natuurlijk is er ook tijd voor een koekje, dus voel je welkom!

Grex Latinus activiteit
Op 4 februari zal de Grex Latinus weer bijeenkomen! Van 16:00 tot 17:30 uur zijn jullie allen uitgenodigd om met de commissie, mede in de aanwezigheid van de heer Otto Gradstein van het Stedelijk Gymnasium Leiden, jullie skills in het levend Latijn bij te spijkeren en er een gezellige middag van te maken. De locatie wordt nog bekendgemaakt in de nieuwsbrief van februari.

Gala
De feestcommissie wil jullie graag uitnodigen voor het gala van dit jaar met als thema ‘Starry Night’. Het gala zal plaatsvinden op vrijdag 7 februari in Breehuys 16 en vanaf 21:00 uur kun je hier de sterren van hemel dansen! De entreeprijs is €10,- voor leden van Sophia en €12,- voor niet-leden. Voor het gala is er de mogelijkheid om met elkaar te dineren bij Aperitivo. Dit zal €34,50 p.p. kosten, inclusief twee drankjes. Aanvang is om 17:30 uur. Aanmelden voor het diner kan tot en met 3 februari, maar ook voor het feest zien we jullie aanmeldingen graag tegemoet op feestcommissie.sophiaaeterna@gmail.com! Ook zal er dit jaar weer een stijldansles worden georganiseerd op 30 januari, de precieze tijd volgt nog. Laten we er met zijn allen een onvergetelijke starry night van maken!