Agenda

De komende periode staan de volgende activiteiten op het programma:

Workshop Antiek Onderwijs
Op donderdag 16 mei zal er een zeer interessante en leuke workshop over klassiek onderwijs gegeven worden door Prof. Eleanor Dickey en Prof. Philomen Probert! Zij zijn specialisten op dit gebied en hebben een project waarbij ze de gang van zaken in een antiek klaslokaal in de praktijk reconstrueren. Lijkt het jou leuk om te ervaren hoe het in de klassieke oudheid was om naar school te gaan? Geef je dan vóór 10 mei op per mail! De workshop is van 15.00 tot 17.00 in Eyckhof 1/003C.

StOP voetbaltoernooi
Op dinsdag 28 mei vindt het StOP-voetbaltoernooi plaats! Dit is natuurlijk de ideale gelegenheid om alvast te oefenen voor het Interklassieke voetbaltoernooi en om te laten zien dat classici zeker goed in voetbal zijn! Het toernooi begint om 13:00 op de velden van het USC en duurt tot 18:00. Mocht voetbal niet helemaal jouw ding zijn, dan ben je van harte welkom om het GLTC-team aan te moedigen! Geef je nu op door een mailtje te sturen naar interklassiekvoetbal.leiden@gmail.com!

Barbecue
Op 19 juni vindt de traditionele opleidingsbarbecue plaats om met alle studenten en docenten het jaar gezellig af te sluiten. Meer informatie zal spoedig volgen.

Interklassiek voetbaltoernooi
Op 21 juni gaan we de Leidse eer verdedigen tijdens het interklassiek voetbaltoernooi in Amsterdam! Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar interklassiekvoetbal.leiden@gmail.com.

Eindfeest
Woensdag 26 juni is het tijd voor het epische eindfeest van Sophia Aeterna. De feestcommissie is druk met de voorbereidingen en spoedig zal het thema onthuld worden. Houd dus vooral social media in de gaten!